know-how.okhelp.cz
Kuchyně | Auto moto | Slovník | Co se stalo | Jak se co dělá - videa
Nádobí | Polévky | Nápoje | Vepřové | Moučníky | Omáčky | Kuře | Brambory | Ovoce | Zeleninové | Pomazánky | Těstoviny | Přílohy | Ryby |
PC

Dávka na jednu osobu

reklama

Dávka suroviny (masa, tuku, brambor) na jednu osobu recept

Maso:
Na 10 dkg upraveného masa potřebujeme syrového:
  • na vaření 15 dkg
  • na krátké opékání 13 dkg
  • na pečení 15 dkg
  • karbanátky 8 dkg
  • ryby pečené 12 - 15 dkg
  • kuře velké na 4 porce
  • husa na 10 porcí
  • kachna na 6 až 8 porcí
  • slepice 6 až 8 porcí
  • krocan až 12 porcí (5kg)
  • králík 4 - 6 porcí

Přílohy na osobu:
  • zelenina 15 dkg
  • brambory 25 dkg
  • luštěniny 5 dkg
  • rýže 10 dkg
  • mouky na knedlíky 10 dkg
  • hotové těstoviny 10 dkg

Polévky: 1 litr polévky pro 3-4 osoby

Editace Jana Žákovská : 28.6.2011 - 15:47
Zobrazeno 11699x. Počet článků v kategorii: 5
Url:davka-na-jednu-osobuBy: Jana Zakovska


Jak se co dělá - technologické postupy - videa.
 
Pravidla a podminky užívání stránek  Sitemap  Kontakt
© 2009-2017 know-how.okhelp.cz All right reserved

www.okhelp.cz