know-how.okhelp.cz
Kuchyně | Auto moto | Slovník | Co se stalo | Jak se co dělá - videa
Nádobí | Polévky | Nápoje | Vepřové | Moučníky | Omáčky | Kuře | Brambory | Ovoce | Zeleninové | Pomazánky | Těstoviny | Přílohy | Ryby |
  Články
Cukr zvýšení objemu kapaliny po jeho rozpuštění
Rostlinný olej výhody
Dávka na jednu osobu
Lžíce gramů
Úvod
PC

Dávka na jednu osobu

reklama

Dávka suroviny (masa, tuku, brambor) na jednu osobu recept

Maso:
Na 10 dkg upraveného masa potřebujeme syrového:
  • na vaření 15 dkg
  • na krátké opékání 13 dkg
  • na pečení 15 dkg
  • karbanátky 8 dkg
  • ryby pečené 12 - 15 dkg
  • kuře velké na 4 porce
  • husa na 10 porcí
  • kachna na 6 až 8 porcí
  • slepice 6 až 8 porcí
  • krocan až 12 porcí (5kg)
  • králík 4 - 6 porcí

Přílohy na osobu:
  • zelenina 15 dkg
  • brambory 25 dkg
  • luštěniny 5 dkg
  • rýže 10 dkg
  • mouky na knedlíky 10 dkg
  • hotové těstoviny 10 dkg

Polévky: 1 litr polévky pro 3-4 osoby

Editace Jana Žákovská : 28.6.2011 - 15:47
Zobrazeno 11125x. Počet článků v kategorii: 5
Url:davka-na-jednu-osobuBy: Jana Zakovska


Jak se co dělá - technologické postupy - videa.
  Přidat.eu záložku
Pravidla a podminky užívání stránek  Sitemap  Kontakt
© 2009-2017 know-how.okhelp.cz All right reserved

www.okhelp.cz